top of page

Lähtijät-tiimi

Lähtijät-podcastin juontavat Minna Ruusuvuori, Liisa Holma ja Ulla Jones. Heitä yhdistää ihmisyyttä kunnioittava lähestyminen kaikkeen tekemiseen.

Podcastin tuottaa Hear Hear Media.

Ulla
Ulla-Jones-1

Ulla Jones

Olen Ulla Jones, päivätyöltäni asiakaskokemusjohtaja ja sivutoiminen coach, joka on intohimoinen hyvän johtamisen ja työkulttuurin puolestapuhuja. Lähtijät-podissa olen se, joka ei halua sukeltaa liian syvälle synkkiin aiheisiin ja aina miettii posin kautta ratkaisuja. En voi itselleni mitään!

Minulle läheisiä teemoja ovat työssä jaksaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen, tiimien rakentaminen ja kehittäminen, tulosten tuottaminen ilman paineistusta sekä suorituskeskeisyyden tunnistaminen ja sen kestävä kanavointi.

 

Olen viime vuodet työskennellyt isoissa yrityksissä, mutta aloitin urani konsulttipuolella. Minulla on kokemusta isojen ja pienten tiimien johtamisesta sekä linjaorganisaatiossa että matriisissa. 

Omassa arjessani olen löytänyt päiväkirjan pitämisestä ja säännöllisistä hengitysharjoituksista tukea työstä palautumiseen. Minulle kantava oppi on muuttaa hyvät oivallukset tavoiksi sen sijaan, että tavoittelisin jotakin äärimmäistä määränpäätä. Se on se matka, ei määränpää…

ulla (at) lahtijat.fi

  • LinkedIn
Liisa

Liisa Holma

Olen Liisa Holma, haluan rakentaa liiketoimintaa, joka on kaikin tavoin tuleviasuuskestävää ja menestyvää. Olen konsulttiyritys Un/knownin perustajaosakas ja toimistusjohtaja, perheyritys Pa-Hun omistaja ja hallituksen jäsen, sekä Lähtijät podcastin perustaja ja yksi hosteista. Toimin mentorina, sparraan ja teen puhekeikkoja. 

Olen toiminut liiketoiminnan kehittäjänä useissa eri rooleissa: liiketoimintayksikön strategiajohtajana, asiakaskokemusjohtajana, konsulttina ja hallituksen jäsenenä. Olen johtanut tiimejä niin suurissa kuin pienissä yrityksissä. Osaamiseni ydintä on strateginen muutos, asiakaskokemus sekä toimiminen suurissa organisaatioissa. Konsulttina rakennan asiakkaiden kanssa kannattavaa, asiakaslähtöistä liiketoimintaa ja palveluita. 

Tyypillinen työskentelytapani on yhdistää uteliaisuuteni asioihin ja ihmisiin, eli johtaa molempia näkökulmia rinnakkain. Tarvitsemme työssä yhä enemmän luovuutta ja innovaatiotaitoja – näissä syvä asiantuntemus yhdistyy rohkeuteen, haavoittuvuuteen ja psykologiseen turvallisuuteen. 

 

Kiinnostus ihmislähtöistä bisnestä kohtaan on vienyt minut mukaan kirjoittamaan kirjaa "Menestys syntyy asiakaskokemuksesta – B2B johtajan opas" sekä luomaan rakasta Lähtijät podcastia. Lähtijät podcast on neljäs podcast, jossa olen mukana. Haluan aina vain paremmin ymmärtää, miten voimme luoda työelämää, jossa hyvinvoivat, luovat ihmiset rakentavat innostavia yrityksiä ja parempaa huomista.

liisa (at) lahtijat.fi

  • LinkedIn
Liisa-Holma-1

Minna Ruusuvuori

Olen Minna, energinen muutos- ja kasvujohtaja sekä modernin asiakasarvoa tuottavan myynnin ja markkinoinnin puolestapuhuja. Minulla on lähes 25 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakkuusjohtamisen tehtävistä pääosin teknologia-alalta. Matkaan mahtuu myös muutama vuosi rekrytointien ja henkilöstön kehittämisen konsultointitehtäviä sekä  liiketoiminnan kehityshankkeita.

 

Päivätyössäni rakennan kaupallisen johtajan ja osakkaan roolissa tulevaisuutta kasvuyhtiö Taitopilvessä. Sen lisäksi luotsaan Lähtijöiden omistamaa Hear Hear Mediaa, joka on audiovisuaaliseen tuotantoon erikoistunut vaikuttavan sisältömarkkinoinnin asiantuntijayritys. Toimin lisäksi mentorina, teen puhekeikkoja ja koulutan.

 

Olen urallani ollut rakentamassa B2B-myynti- ja markkinointiorganisaatioita liiketoiminnan kasvun moottoreiksi sekä modernisoimassa teknologiabrändejä asiakas-keskeisimmäksi. Sydämeni sykkiikin asiakaskeskeisyydelle ja asiakkaan menestyksen rakentamiselle. Olen tutkinut B2B -asiakaskokemuksen anatomiaa Jyväskylän yliopistossa ja olen yksi viidestä kirjoittajasta Suomen ainoassa B2B-asiakaskokemusta syväluotaavassa teoksessa "Menestys syntyy asiakaskokemuksesta – B2B-johtajan opas" (Alma Talent 2021). 

 

Olen intohimoinen hyvän, inhimillisen ja ihmiskeskeisen johtamisen puolestapuhuja, sillä ihmisyyttä kunnioittava johtaminen ja kulttuuri mahdollistavat tulevaisuuden paremman työelämän.  Johdan itse merkityksellisyyteen pohjaten, tavoitteellisella ajattelutavalla yhdistäen sydämen ja pään, tunteet ja järjen. Uskon, että avain kasvuun ja menestykseen on ihmisissä. Tiimillä, joka on täynnä onnellisia ja motivoituneita ihmisiä voi valloittaa vaikka maailman – ja rakentaa menestyviä yrityksiä.

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta upeiden Katri Helenan ja Siiri ’Äitee’ Rantasen kotiseuduilta. Kotiseutuni on iso osa minua, henkinen sielunmaisemani, johon olen ankkuroitunut ja josta arvomaailmani – rehtiys, rehellisyys, ahkeruus ja inhimillisyys – kumpuavat.

Ihmisenä minut kuvataan usein positiivisena, energisenä ja päättäväisenä. Minulla on vahva intuitio ja rakastan pitkiä, filosofisia keskusteluja. Ulla ja Liisa ovat nimenneet minut uuden ajan hannu karpoksi, sillä syväsukellan luontaisesti käsittelemään vaikeitakin työelämän aiheita ja haluan edistää oikeudenmukaisuutta häpeällistä hierarkiaa uhmaten.

minna (at) lahtijat.fi

  • LinkedIn
Minna
bottom of page