top of page

Tuo yrityksesi mukaan vaikuttamaan

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa, joille työelämän kehittäminen on tärkeää. Lähtijöissä mukana oleminen on kannanotto, joka vahvistaa välittävää työnantajamielikuvaa – ja houkuttelee parhaita osaajia.

 

Kumppanuuden muotoja on monia. Voimme esimerkiksi ideoida yhdessä jaksojen teemoja, ja yrityksesi edustaja pääsee jakamaan asiantuntemuksensa podcast-vieraana.

 

Tuo kanssamme äänesi mukaan keskusteluun!

Podcast-yhteistyö

Ole mukana Suomen suosituimmassa työelämäpodcastissa! Rakennamme kanssasi yhteistyömallin, jonka palaset voivat koostua vaikkapa seuraavista asioista:

 

  • Yhdessä valittu teema ja jakson asiantuntijana toimiminen

  • Tosielämän tarina tai case-esimerkki

  • Jakson sisällön rikastuttaminen yrityksesi tarjoamalla datalla

  • Videohaastattelu valitun teeman ympäriltä

Lähtijät puhujiksi

Inspiroi organisaatiotasi – tilaa Lähtijät pitämään puheenvuoro  esimerkiksi asiakastilaisuudessa tai koulutuspäivässä. 

 

Räätälöimme puheemme monipuolisesti erilaisten työelämäteemojen  ympärille. Kehutut ja ihmisläheiset esiintymisemme yhdistävät tarinallisuutta, vankkaa tutkimusdataa ja pitkää johtajakokemustamme eri yrityksissä.

Yhteistyövaihtoehdot

Miksi Lähtijät?

Näkyvä tapa profiloitua hyvän työelämän puolestapuhujana

Edelläkävijyys työnantajana on paitsi arvokysymys, myös kilpailuetu joka houkuttelee halutuimpia asiantuntijoita. Yhteistyö Lähtijöiden kanssa on vahva viesti, jota arvostetaan korkealle.

Sitoutunut yleisö

Tavoitat kauttamme erityisen tehokkaasti 28-60 -vuotiaat naiset. Yleisömme on sitoutunutta: kuuntelijapito on korkea, ja jokainen podcastin jakso saa laajasti huomiota sosiaalisen median kanavissa.

Monipuolinen ja monikanavainen näkyvyys

Tuotamme podcastista monipuolisia sisältöjä tärkeimpiin sosiaalisen median kanaviin. Teemme tiivistä yhteistyötä Duunitorin kanssa – sivusto tuottaa jaksoista artikkeleja, jotka tavoittavat tuhansia lukijoita. Ajankohtaisimmat aiheet ovat myös saaneet ansaittua medianäkyvyyttä.

Ymmärrämme myös työnantajaa ja liiketoimintaa

Lähtijöiden perustajat Liisa Holma, Ulla Jones ja Minna Ruusuvuori työskentelevät kaikki johtajarooleissa suomalaisessa yrityselämässä. Rakentavan ja empaattisen keskustelun myötä haluamme luoda siltoja työnantajien ja työntekijöiden välille. Ymmärrämme yhteistyön strategiset ulottuvuudet ja merkityksen työnantajabrändille.

Lähtijät-podcast on parasta, mitä tämän maan työelämässä on tapahtunut aikoihin. Tämä voisi olla jokaisen työelämässä mukana olevan perehdytystä. Siinä samalla jokaisen yritysjohtajan ja hallituksen pakollista "pysytään ajan hermolla"-oppimatkaa.

Itse asiassa, saisi olla jo koulutuksissa ihan oma kurssinsa 😃

Lähtijät nostaa esille tärkeitä aiheita ja pohtii, miten voisimme tehdä työelämästä paremman ihan meille kaikille. Sekä alaisten, johtajien että johtajien johtajien olisi hyvä kuunnella tätä podia, jotta voisimme aidosti viedä eteenpäin parempaa työkulttuuria!
Nimeään suurempi podcast, joka ei ole vain lähtijöille tai irtisanoutumista pohtiville, vaan ihan jokaiselle. Upeat hostit tuntuvat niin samanhenkisiltä (itseni kanssa), ja huomaan usein ajattelevani, että heidän kanssaan olisi varmasti helppo ystävystyä :). Viisaita, lempeitä, pohdiskelevia ja topakoita Naisia – ja aiheet superajankohtaisia. Kiitos Lähtijät.

Tilastot

Jaksot kuunneltavissa & katseltavissa mm. Spotify, Apple, Overcast, Supla, Google, Anchor, Storytell, YouTube. Tämän lisäksi Lähtijöiden Linkedin, Instagram, TikTok ja Facebook -kanavat tavoittavat tuhansia aiheesta kiinnostuneita.

250 000+

01

Kuuntelukertoja

04

Pito

70 - 85%

Spotify 5500

LinkedIn 7000

03

Seuraajat*

4000

02

Kuunteluita keskimäärin per jakso

*Tämän lisäksi Minnan, Liisan ja Ullan Seuraajat eri kanavissa - yhteensä n. 25 000, joiden profiili CxO, Director ja asiantuntija -tasoa.

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi yhteistyöprojekti, josta haluaisit keskustella? Tai kenties haluaisit jakaa meille mielipiteesi podcastin jaksosta?

 

Olemme täällä sinua varten – jätäthän yhteystietosi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kumppanit

bottom of page